Umeå Airport Flygplatsparkering

TravelCar erbjuder de lägsta möjliga priserna för parkering nära Umeå Airport. Flygplatsen ligger endast fyra kilometer utanför stadens centrum och är en internationell flygplats. Genom att boka parkeringsplats för din bil kan du förboka enkelt och spara tid samt garanteras en parkeringsplats. Priset med TravelCar är alltid lägre än hos konkurrenterna. Parkeringarna ligger inom fem minuter från flygplatsen och det går frekventa transferbussar som är gratis. TravelCar finns representerat överallt i landet vid alla stora stationer, flygplatser och hamnar, allt för att du med enkelhet ska kunna parkera din bil innan din resa. Vid Umeå Airport finns endast en terminal med fyra gater, det gör att det är smidigt att resa härifrån då väntetiderna är korta. TravelCar erbjuder service i toppklass och har många alternativ såsom biltvätt och personlig parkeringsservice. Det är enkelt, säkert, tidsbesparande och billigt att boka via TravelCar. Slipp stress och boka parkering för din bil tryggt och smidigt.

 

Umeå Airport Flygplatsparkering

 

Umeå Airport ligger cirka fyra kilometer utanför Umeås centrum. Det tar knappt tio minuter att åka från stan till flygplatsen. Umeå ligger vid kusten och är den största staden i Västerbotten och i den norra delen av landet. De största närliggande städerna är Piteå, Skellefteå, Luleå, Sundsvall, Örnsköldsvik och Lycksele. Årligen flyger drygt en miljon passagerare från Umeå Airport, främst inrikes. Men det finns även sju sträckor som går utrikes. Flygplatsen invigdes år 1962 och har en terminal med en yta på drygt 3000 kvadratmeter. I jämförelse med närliggande flygplatser har Umeå Airport otroligt nära till stadens centrum, med den snabbaste flygbussen på endast 8 minuter från flygplatsen till stan. TravelCar erbjuder de närmaste och billigaste alternativen till parkering i anslutning till Umeå Airport.

 

Flygplatsens adress

Flygplatsvägen 32, 904 22 Umeå, Sverige

Flygplatsens IATA-kod

UME

Flygplats typ

Internationell flygplats

Flygplatsens telefonnummer

+46 10 109 50 00

Flygplatsens årliga trafikering

1 000 000 passagerare

Flygplatsens GPS-koordinater

63°47′35″N 20°17′10″O

 

Umeå Airports parkering ligger bara ett stenkast från terminalen, och via TravelCar kan du förboka din plats på parkeringen till lägsta möjliga pris. Upptäck skillnaden mellan att ta hjälp av TravelCar jämfört med att boka med våra konkurrenter, priset är alltid billigare hos oss samtidigt som servicen är på topp. Spara pengar och få mer över till annat när du bokar parkering till en låg kostnad. TravelCar erbjuder flera alternativ till parkering, men alla till lägsta möjliga pris. Om du vill hitta en billig parkering precis i anslutning till Umeå Airport är TravelCar det enklaste sättet. Parkeringsplatserna som du tar del av vid Umeå Airport ligger mycket nära avgångs- och ankomsthallen. Inom fem minuter har du tagit dig till terminalen, något som underlättar enormt när det är dags att resa. Slipp planera in extra tid och stressa i onödan. Genom att boka parkeringsplats för din bil via TravelCar kan du försäkra dig om att stå så nära som möjligt intill flygplatsen. Det finns gratis transferbussar till och från flygplatsen från parkeringen som går ofta. Välj ett snabbt och smidigt sätt att parkera bilen på, förboka din plats via TravelCar och befinn dig på terminalen inom några minuter efter det att du parkerat. TravelCar erbjuder en rad olika tjänster som kan vara praktiskt att ha när du ska parkera din bil under längre eller kortare perioder. Det finns bland annat parkeringsservice, biltvätt, bensinstationer och både inomhus- och utomhusparkeringar. TravelCar erbjuder dig också ett alternativ att parkera din bil gratis. Genom att låna ut din bil under tiden slipper du betala för att lämna bilen på parkeringen.

TravelCar erbjuder parkeringar nästan överallt i Sverige. Vid de flesta viktiga knytpunkterna när det kommer till resande inrikes eller utrikes finns bra möjligheter att parkera. Lämna din bil i trygga händer samtidigt som du betalar lägsta möjliga pris. Flygplatser är en av de viktigaste utgångspunkterna när det kommer till resor, både nationellt och internationellt. Oavsett om du ska flyga privat eller med arbetet finns TravelCars parkeringar som bästa alternativ när det är dags att parkera bilen inför din resa. Spara tid och ta bilen till flygplatsen. Några exempel på flygplatser där du kan parkera billigt och snabbt är Stockholm Skavsta Airport, Stockholm Bromma Airport, Malmö Airport, Göteborg Landvetter Airport och Luleå Airport. Även vid tågstationer finns parkeringsplatser som du kan boka enkelt och billigt via TravelCar. I Sverige reser hundratusentals resenärer med tåg varje dag, och att kunna parkera bilen utanför stationen underlättar både för pendlare och semestrare. Slipp anslutningsbussar eller taxi samt att släpa väskor, parkera bilen inom fem minuter från stationen. Stockholm cityterminalen, Göteborg Centralstation, Uppsala Centralstation, Skövde Centralstation och Malmö Centralstation är bara några exempel på där vi finns. Reser du med båt finns också alternativ att parkera din bil i direkt anslutning till hamnen. Ystad, Göteborg, Malmö och Stockholm har landets största passagerarhamnar. TravelCar finns i närheten av alla dessa. Alla parkeringsplatser som är manövrerade av TravelCar har maximal säkerhet. Videoövervakning, bemannade parkeringar, säkerhetsvakter samt inomhusparkering är några av sakerna som gör att du kan känna dig helt trygg med att parkera via oss.  

 

Umeå Airport är en ganska liten flygplats med en terminal och fyra gater. Man flyger alltså från samma terminal oavsett om man ska flyga reguljärt eller charter, både inrikes och utrikes. Det är lätt att hitta på flygplatsen och det går snabbt att ta sig igenom incheckning, bagagelämning och säkerhetskontroller till gaten. Det finns tre parkeringar vid Umeå Airport. Den första är en långtidsparkering där man kan förboka plats, med två minuters gångavstånd till terminalen. Den andra är för hämtning och lämning, och är endast en minut från terminalen. Den tredje är en långtidsparkering där det inte går att förboka och där det finns tillgång till motorvärmare, med två minuter till fots till terminalen. Alla parkeringar är belägna mitt emot ingången till flygplatsbyggnaden. När du checkat in på Umeå Airport finns det både shopping, mat och dryck att underhålla sig med medan man väntar på att flyget ska avgå. Det finns både restaurang, café, flygplansinformation, postservice, taxfreeshopping och möjlighet till konferens.

 

Att boka parkering vid Umeå Airport via TravelCar ger dig många fördelar. Priset för att parkera din bil, antingen en längre eller kortare period, är alltid kraftigt reducerat när du bokar via oss. Jämfört med våra konkurrenter garanterar vi lägsta möjliga pris. Enkelheten med att boka på vår hemsida är också slående. Du klickar på vilken destination du vill parkera din bil och under vilka datum. Du får då direkt se de olika alternativen för de parkeringsplatser som finns och du kan välja det som passar dig bäst. Välj mellan bland annat inomhusparkering, utomhusparkering, motorvärmarplats, personlig parkeringsservice, gratis parkering genom att du lånar ut din bil med mera. Det finns även tillval såsom biltvätt. För TravelCar spelar kundens upplevelse stor roll och det är därför med stolthet som vi är rankade i topp i vår bransch. Bland annat på hemsidan Trustpilot har vi betyget 9, något som visar att vi är professionella och att våra kunder är nöjda med vår service. TravelCar erbjuder även alltid parkering så nära som möjligt från den flygplatsen, hamnen eller tågstationen som du ska resa ifrån. Inom fem minuter har du tagit dig från parkeringen till terminalen antingen med våra transferbussar som ingår i priset eller till fots. Det går alltid smidigt att parkera via oss och du kan vara säker på att spara både tid och pengar när du bokar via TravelCar. Om du vill boka parkering för din bil till din nästa resa på ett smidigt och billigt sätt, boka via TravelCar!

Via TravelCar kan du få personlig parkeringsservice. Med det menas att du lämnar din bil direkt när du kör in utanför terminalen till en av de anställda på plats, som sedan parkerar bilen åt dig på den parkeringsplats du valt och betalat för. Du lämnar alltså din bilnyckel och bil till personen, och kan sedan i lugn och ro gå direkt in på terminalen. På så sätt slipper du bära på väskorna en lång bit och inte heller leta efter en ledig parkeringsplats. Det är mycket bekvämt, och för till exempel barnfamiljer med mycket packning eller för personer med något rörelsehinder eller funktionsnedsättning underlättar det mycket. TravelCar erbjuder parkeringsservice på de flesta parkeringsplatser runt om i landet, allt för att kunna göra upplevelsen så smidig som möjligt för våra kunder. Tiderna för servicen kan variera, men överlag är det möjligt att lämna sin bil till personlig parkeringsservice under dag- och kvällstid.

 

TravelCar erbjuder en gedigen kundservice för alla sorters frågor. Den är öppen tjugofyra timmar om dygnet, alla dagar i veckan, åtet om. När som helst när du har en fråga är du välkommen att kontakta oss, så kommer en av våra kompetenta medarbetare att hjälpa dig. När det gäller bokning via vår hemsida är det en mycket enkel process, men frågor kan uppstå i alla fall. Frågor som rör andra delar av vår verksamhet, såsom exempelvis service på parkeringsplatsen, öppettider för parkering, specifika bestämmelser för den plats du ska parkera på med mera är också vanliga. Att ha nöjda kunder är något som är otroligt viktigt för oss på TravelCar och det är också därför som vi arbetar hårt för att ha den bästa servicen, både innan, under och efter upplevelsen i kombination med de lägsta priserna. Hör av dig till oss via telefon eller mail med vilka frågor du än har, och försäkra dig om att få snabb hjälp.

 

Umeå Airport ligger i stadsdelen Alvik, endast fyra kilometer från Umeås centrum. Flygplatsen öppnar två och en halv timme innan det första flyget avgår på morgonen och stänger cirka trettio minuter efter det sista planets ankomst. Man kan ta sig till flygplatsen på olika sätt beroende på varifrån du startar din resa.  Man kan både åka via kollektivtrafikens bussar eller tåg eller med bil och taxi, det går till och med cykla. Bussarna som går trafikeras av Länstrafiken i Umeå. Från och till flygplatsen går linjerna 80 och 125 som ansluter Umeå Airport med stan och dess olika stadsdelar. Det tar mindre än tio minuter att åka buss till eller från flygplatsen och centrum, vilket är rekordsnabbt i landet. Till närliggande orter tar du dig också enkelt med buss. Från Umeås busstation går bussar till bland andra Vännäs, Tavelsjö, Bygdeå, Nordmaling, Robertsfors och Bjurholm. Hela länet trafikeras frekvent av bussar som gör det enkelt att ta sig runt. Ska du åka buss köper du enklast biljett via Ultra (Umeås lokaltrafik) appen, vid biljettautomaterna som finns vid centrala hållplatser eller med betalkort ombord. För mindre förseningar föredras att du köpt biljett i förväg. Tågstationen Umeå Centralstation med tillhörande resecentrum för länstrafikens bussar ligger i Umeå centrum, fyra kilometer från flygplatsen. Härifrån kan du åka vidare med tåg till närliggande större städer, framförallt söderut till bland andra Härnösand, Sundsvall, Söderhamn och Gävle. Om du ska åka bil till Umeå Airport kommer du antingen från motorväg E4, E12 eller centrum. Om du följer väg E12 till du kommer till flygplatsen. Att åka taxi till och från flygplatsen varierar i pris i och med att taximarknaden är avreglerad och beroende på vart du ska eller startar ifrån. Umeå Airport rekommenderar dig att förboka taxi när du är ankommande för att slippa stå i kö och vänta om det är mycket folk, samt så att taxin kan komma i anslutning till ditt flyg. Att åka bil eller taxi är det klart snabbaste sättet att ta sig till och från flygplatsen. Om du ska cykla till Umeå Airport åker man enklast via Norra Obbolavägen som leder ut till flygplatsen. Det här är ett populärt alternativ främst för studenter, eftersom flygplatsen ligger så nära centrum är det fullt möjligt att cykla hit om man inte har mycket bagage. Det finns även en cykelparkering utanför flygplatsen samt ett speciellt väder skyddat cykelgarage. Det är enkelt att ta sig till Umeå Airport i och med närheten till stan!

 

Umeå Airport rekommenderar dig att vara på plats ungefär två timmar innan utsatt avgångstid för ditt flyg. Det kan alltid uppstå oväntade saker som fördröjer incheckning och säkerhetskontroll. Men det finns några saker som underlättar för din resa. Du kan numera skriva ut ditt boardingkort eller få det direkt till mobilen samt checka in i förväg. Detta sparar mycket tid på plats, speciellt om du reser med endast handbagage. Genom att boka din parkering med hjälp av TravelCar minskar stressen kring resan. I och med att allt redan är klart kan du slippa tänka på processen att ta sig till och från flygplatsen och istället fokusera på din semester!