Κρατικός Αερολιμένας Σκύρου

Πάρκινγκ στον Κρατικό Αερολιμένα Σκύρου SKU

Φθηνές προτάσεις για πάρκινγκ στο Αεροδρόμιο της Σκύρου

Η Σκύρος αποτελεί έναν όμορφο τουριστικό προορισμό στην Ελλάδα, ωστόσο η πρόσβαση μέσω θαλάσσης είναι σίγουρα κοπιαστική στις περισσότερες των περιπτώσεων. Η ύπαρξη του αεροδρομίου στο νησί διευκολύνει πολύ τις μετακινήσεις παρότι οι εγκαταστάσεις είναι μικρές και περιορισμένες. Τα μικροπροβλήματα στο αεροδρόμιο όπως πχ. το πάρκινγκ είναι υπαρκτά και καθημερινά, ωστόσο υπάρχουν διαθέσιμες και αξιόπιστες λύσεις.

Εξασφάλιση θέσης πάρκινγκ στο Αεροδρόμιο Σκύρου

Το Αεροδρόμιο Σύρου είναι από τα πιο μικρά και πιο γραφικά αεροδρόμια στην Ελλάδα, ωστόσο καταφέρνει να φέρει σε πέρας τις απαιτήσεις χιλιάδων ταξιδιωτών που το επισκέπτονται κάθε χρόνο με επιτυχία. Ιδιαίτερα την περίοδο του καλοκαιριού όταν η κίνηση πολλαπλασιάζεται, δημιουργούνται προβλήματα όπως καθυστερήσεις, δυσκολίες εξασφάλισης κάποιας θέσης πάρκινγκ κλπ. Ο Κρατικός Αερολιμένας Σκύρου βρίσκεται στην στρατιωτική βάση στο Τραχύ, στην βόρεια πλευρά της Σκύρου. Η απόσταση από την πόλη της Σκύρου (χώρα) είναι περίπου 17 χιλιόμετρα. Το πολιτικό αεροδρόμιο του νησιού απέχει επίσης 10 χιλιόμετρα από την Ατσίτσα, 13 χιλιόμετρα από τον Μώλο, 18 χιλιόμετρα από Ασπούς και 22 χιλιόμετρα από Καλαμίτσα.

Οικονομικές λύσεις στάθμευσης του οχήματός σας στο Αεροδρόμιο Σκύρου

Το αεροδρόμιο της Σκύρου δεν διαθέτει κάποιον μεγάλο, φυλασσόμενο χώρο πάρκινγκ. Σίγουρα θα βρείτε κάποιο σημείο να παρκάρετε το όχημά σας στην περιοχή, ωστόσο πολλοί δεν θέλουν να αφήσουν απροστάτευτο το όχημά τους την περίοδο της απουσίας τους, καθώς αποτελεί εύκολο στόχο, τόσο για την πρόκληση ζημιών, όσο και για κλοπή. Η TravelCar προσφέρει την καλύτερη λύση στην περίπτωση αυτή και μάλιστα στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς, παρέχοντας επαγγελματικές και αξιόπιστες υπηρεσίες  στάθμευσης οχημάτων στο Αεροδρόμιο Σύρου.

Πιο συγκεκριμένα, η TravelCar διαθέτει τις δικές της εγκαταστάσεις πάρκινγκ σε έναν πλήρως ελεγχόμενο και φυλασσόμενο χώρο, λίγα λεπτά μόλις απόσταση από το Αεροδρόμιο της Σύρου. Επειδή στόχος της εταιρίας είναι να παρέχει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια στους πελάτες της, οι εγκαταστάσεις διαθέτουν πολύ υψηλά επίπεδα ασφάλειας, με τη συνδρομή τόσο ανθρώπινου προσωπικού φύλαξης όλο το εικοσιτετράωρο, όσο και με τη χρήση προηγμένων τεχνολογικά ηλεκτρονικών συστημάτων παρακολούθησης των οχημάτων και όλων των χώρων των εγκαταστάσεων. Παρότι οι εγκαταστάσεις στάθμευσης της TravelCar βρίσκονται σε πολύ κοντινή απόσταση από το Αεροδρόμιο Σκύρου, ο ταξιδιώτης δεν χρειάζεται να ταλαιπωρηθεί ούτε στο ελάχιστο προκειμένου να μεταβεί εκεί για να προλάβει την πτήση του, γεμάτος βιασύνη και άγχος. Η ίδια η εταιρία αναλαμβάνει την μετακίνησή του στον αεροσταθμό από τη στιγμή που θα παραδώσει το όχημά του. Οι εγκαταστάσεις της εταιρίας και οι υπηρεσίες που αυτή παρέχει, όπως η μετακίνηση επιβατών προσφέρονται καθόλη τη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας του αεροδρομίου, συνήθως 24 ώρες, πλην του χειμώνα που το ωράριο είναι πιο περιορισμένο. Πέρα επίσης από ποιοτικές, οι υπηρεσίες που παρέχει η TravelCar είναι και ιδιαίτερα φθηνές. Η εταιρία διαθέτει πολλά πακέτα και οικονομικές προσφορές για μικρή όσο και για μεγάλη παραμονή οχημάτων στο πάρκινγκ της. Συνεπώς σε κάθε περίπτωση οι πελάτες της βγαίνουν πολλαπλά κερδισμένοι, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο, αλλά και χρήματα.

Προσφορά πάρκινγκ και δωρεάν μετακίνησης από την TravelCar στο Αεροδρόμιο Σκύρου

Η υπηρεσία μεταφοράς επιβατών από τον χώρο στάθμευσης στον αεροσταθμό που προσφέρει δωρεάν η TracelCar αποτελεί αναμφίβολα μια από τις πιο δημοφιλείς παροχές της εταιρίας προς τους πελάτες της. Η συγκεκριμένη εταιρία διαθέτει για τον λόγο αυτόν το δικό της λεωφορείο, στο οποίο μεταβαίνει και ειδικός συνοδός, δουλειά του οποίου είναι να βοηθήσει τους ταξιδιώτες με τις αποσκευές τους, να του καθοδηγήσει στους χώρους του αεροδρομίου, να τους ενημερώσει για τις υπηρεσίες της εταιρίας και να λύσει τις όποιες απορίες έχουν γενικότερα για το αεροδρόμιο και το ζήτημα της στάθμευσης του οχήματός τους. Το λεωφορείο πραγματοποιεί καθόλη τη διάρκεια της ημέρες συνεχή δρομολόγια και φυσικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την αντίστροφη διαδρομή, δηλαδή για τη μετάβαση ενός ταξιδιώτη που επιστρέφει από το κτίριο του αεροσταθμού προς τις εγκαταστάσεις στάθμευσης, προκειμένου αυτός να παραλάβει το όχημά του. Η όλη διαδικασία, σε συνδυασμό με την επαγγελματική στάση και συμπεριφορά των ανθρώπων της TravelCar έχει ως αποτέλεσμα να αποφύγετε το άγχος, να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο που ίσως σας είναι απαραίτητος προκειμένου να προλάβετε την πτήση σας και φυσικά να μην χρειαστεί να πληρώσετε πολλά χρήματα για όλα αυτά.