Κρατικός Αερολιμένας Κεφαλονιάς

Πάρκινγκ στο Διεθνές Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς «Άννα Πολλάτου» EFL

Φθηνό πάρκινγκ με ασφάλεια στο Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς

Αυξημένη κίνηση όλο τον χρόνο και ιδιαίτερα το καλοκαίρι έχει το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, με τα επίπεδα επισκεψιμότητας να μεγαλώνουν από χρονιά σε χρονιά. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, η εξεύρεση μιας θέσης πάρκινγκ γίνεται όλο και πιο δύσκολη υπόθεση. Ωστόσο υπάρχουν πάντα καλές επιλογές στο συγκεκριμένο ζήτημα που συνδυάζουν την οικονομία με την ασφάλεια.

Βρίσκοντας θέση στάθμευσης στο Διεθνές Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς «Άννα Πολλάτου»

Τα αυξημένα επίπεδα κίνησης κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού κάνουν πιο δύσκολη την εξεύρεση και εξασφάλιση μιας θέσης πάρκινγκ στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς. Η κίνηση στο συγκεκριμένο αεροδρόμιο ξεπέρασε τις 629.000 το 2017 και αναμένεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερα τα προσεχή χρόνια, γεγονός που φέρνει πραγματικά στα όριά του τις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου. Το Διεθνές Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς βρίσκεται στο νότιο – νοτιοδυτικό τμήμα της Κεφαλονιάς, απέχοντας μόλις απόσταση 10 χιλιομέτρων από το Αργοστόλι, που αποτελεί την πρωτεύουσα του νησιού. Απέχει επίσης 32 χιλιόμετρα από τη Σάμη, 42 χιλιόμετρα από το Λιξούρι και 56 χιλιόμετρα από το Φισκάρδο.

Φθηνό πάρκινγκ στο Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς

Η εξασφάλιση μιας θέσης πάρκινγκ στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς έχει γίνει ακόμη πιο δύσκολη υπόθεση το τελευταίο διάστημα για έναν επιπλέον λόγο. Κανονικά το συγκεκριμένο αεροδρόμιο διαθέτει 100 θέσεις στάθμευσης ΙΧ αυτοκινήτων και άλλες 20 θέσεις στάθμευσης λεωφορείων. Ωστόσο, στο πλαίσιο της ανακατασκευής και αναβάθμισης του αερολιμένα, το οποίο ανέλαβε η νέα διοίκηση του αεροδρομίου, οι διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης είναι αυτή τη στιγμή πολύ περιορισμένες και θα παραμείνουν περιορισμένες μέχρι την ολοκλήρωση του έργου. Το πρόβλημα ωστόσο δεν είναι τόσο σημαντικό όσο φαντάζει με μια πρώτη ματιά, γιατί η TravelCar είναι σε θέση να καλύψει όλες τις ανάγκες στάθμευσης στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, σε πολύ χαμηλές τιμές, παρέχοντας εξαιρετικής ποιότητας υπηρεσίες.

Η διεθνής εταιρία διαθέτει εγκαταστάσεις στάθμευσης κοντά στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς, όπως αντίστοιχα σε όλα σχεδόν τα αεροδρόμια της ελληνικής επικράτειας, όσο μικρά ή μεγάλα κι αν είναι αυτά. Οι εγκαταστάσεις αυτές βρίσκονται σε απόσταση λίγων μόλις λεπτών από το αεροδρόμιο και η μετάβαση στον χώρο του αεροσταθμού δεν αποτελεί πρόβλημα, καθώς η ίδια η εταιρία αναλαμβάνει τη μεταφορά των πελατών της εκεί. Η συγκεκριμένη υπηρεσία παρέχεται εντελώς δωρεάν και είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο και 365 μέρες τον χρόνο, χωρίς διακοπή. Θα πρέπει να σημειωθεί πως η TravelCar δίνει μεγάλη σημασία στην εξυπηρέτηση πελατών, δίνοντας έμφαση στην ασφάλεια των οχημάτων. Πιο συγκεκριμένα, οι εγκαταστάσεις στάθμευσης είναι πλήρως φυλασσόμενες και προστατευμένες από καιρικά φαινόμενα και από τον αθέμιτο ανθρώπινο παράγοντα. Διαθέτουν ελεγχόμενες πύλες εισόδου και εξόδου, ηλεκτρονικά συστήματα συνεχούς παρακολούθησης όλων των χώρων και ανθρώπινη παρουσία και φύλαξη των οχημάτων από εξειδικευμένο και υπεύθυνο προσωπικό 24 ώρες την ημέρα. Είναι σημαντικό επίσης να αναφερθεί ότι η εταιρία διαθέτει εξαιρετικές τιμές και προσφορές ανάλογα με τη διάρκεια παραμονής των οχημάτων στο πάρκινγκ της. Είτε λοιπόν θέλετε ολιγοήμερη παραμονή ή πολυήμερη, θα βρείτε την κατάλληλη προσφορά, που θα συνοδεύεται παράλληλα από πολλές ακόμη δωρεάν παροχές.

Υπηρεσίες στάθμευσης με μετακινήσεις στο Αεροδρόμιο Κεφαλονιάς δωρεάν από την TravelCar

Η TravelCar φροντίζει πάντα για την εξυπηρέτηση των πελατών της. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια παρέχει σε όλους δωρεάν μεταφορά από τον χώρο του πάρκινγκ προς το κτίριο του αεροσταθμού, με συνεχή και πολλαπλά δρομολόγια μέσα στην ημέρα. Συνεπώς το αφήσει κανείς στο αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ της εταιρίας και να μεταβεί στην πύλη αναχώρησής του αποτελεί ρουτίνα και κάτι που γίνεται άμεσα, σε ελάχιστο χρόνο. Το ίδιο ισχύει και κατά την επιστροφή, καθώς παρέχεται και το αντίστροφο δρομολόγιο, δηλαδή η μετάβαση από το αεροσταθμό προς τις εγκαταστάσεις στάθμευσης. Η μεταφορά αυτή γίνεται με ειδικό λεωφορείο το οποίο διαθέτει η TravelCar, στο οποίο πέρα από τον οδηγό, υπάρχει και συνοδός. Σκοπός του συνοδού είναι φυσικά να βοηθήσει με τις γνώσεις που διαθέτει τους ταξιδιώτες για όσες απορίες αυτοί διαθέτουν αναφορικά με τη λειτουργία του αεροδρομίου και τις υπηρεσίες της TravelCar. Συνεπώς μην έχετε καμία αμφιβολία ότι η επιλογή της TravelCar για τη στάθμευση τυ οχήματός σας σας προσφέρει πολλαπλά οφέλη και κέρδη, όπως οικονομία, ασφάλεια, γρήγορη μετακίνηση, ενημέρωση και συνεπώς σας απαλλάσσει γενικότερα από το άγχος που είναι λογικό να δημιουργεί ένα ταξίδι, καθώς και η ασφάλεια του οχήματος το οποίο αφήνει κανείς πίσω του έως ότου να επιστρέψει.