Κρατικός Αερολιμένας Καβάλας

Πάρκινγκ στο Αεροδρόμιο Καβάλας 

Βρείτε συμφέρουσες ευκαιρίες για θέσεις πάρκινγκ στο Αεροδρόμιο Καβάλας

Αποφύγετε με έξυπνο τρόπο την περιττή ταλαιπωρία που δημιουργεί η αναζήτηση θέσης πάρκινγκ για το όχημά σας, καθώς επίσης και το υψηλό κόστος στάθμευσης, επιλέγοντας την πιο  κατάλληλη υπηρεσία. Η TravelCar σας τα προσφέρει όλα αυτά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο αεροδρόμιο Καβάλας.

Ασφαλείς και οικονομικές θέσεις πάρκινγκ στο Αεροδρόμιο Καβάλας

Το αεροδρόμιο Καβάλας άρχισε τη λειτουργία του το 1952 και αρχικά ήταν στρατιωτικό. Από το 1981 βρίσκεται στην τωρινή του θέση, στη Χρυσούπολη. Το Αεροδρόμιο Καβάλας εξυπηρετεί κάθε χρόνο πάνω από 330.000 ταξιδιώτες και πάνω από 3.800 πτήσεις από την Ελλάδα και προορισμούς του εξωτερικού. Το αεροδρόμιο απέχει περίπου 40 χλμ. από την πόλη της Καβάλας και άλλο τόσο από την πόλη της Ξάνθης. Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη και πραγματοποιείται συνήθως μέσω της Εγνατίας οδού. Η αυξημένη κίνηση του αεροδρομίου κάνει συχνά αρκετά δύσκολη υπόθεση την εξεύρεση κάποιας θέσης πάρκινγκ.

Φθηνές τιμές πάρκινγκ στο Αεροδρόμιο Καβάλας

Υπάρχουν επιλογές πάρκινγκ για το όχημά σας στο Αεροδρόμιο Καβάλας, οι οποίες μπορεί ενδεχομένως να σας κοστίσουν ακριβά ή φθηνά και να σας ταλαιπωρήσουν ή όχι, ανάλογα με την επιλογή εταιρίας και υπηρεσίας που θα κάνετε. Η πιο οικονομική και πρακτική λύση είναι σίγουρα η επιλογή των υπηρεσιών στάθμευσης της εταιρίας TravelCar. Η συγκεκριμένη εταιρία δραστηριοποιείται σε διάφορα αεροδρόμια σε όλη την ελληνική περιφέρεια και διαθέτει ευρύχωρες εγκαταστάσεις και χώρους πάρκινγκ, ακριβώς δίπλα στο Αεροδρόμιο της Καβάλας. Με τις οικονομικές της τιμές στάθμευσης οχημάτων, την εγγυημένη ασφάλεια την οποία προσφέρει στο όχημά σας για όσο βρίσκεται εκεί, καθώς και με τις επιπρόσθετες υπηρεσίες της, όπως για παράδειγμα η μεταφορά των πελατών της με λεωφορείο της εταιρίας εντός του αεροδρομίου, αποτελεί την καλύτερη διαθέσιμη πρόταση για πάρκινγκ. Σημειώστε παράλληλα στο σημείο αυτό ότι η TravelCar λειτουργεί και προσφέρει τις ποιοτικές υπηρεσίες της  ακατάπαυστα, 24 ώρες την ημέρα και 365 ημέρες τον χρόνο. Το απόλυτα ευέλικτο αυτό ωράριο σας επιτρέπει να μην χάνετε πραγματικά ούτε δευτερόλεπτο με απρόσμενες καθυστερήσεις κάθε είδους και φυσικά να μπορείτε να απολαύσετε τις υπηρεσίες της ανά πάσα στιγμή, οποιαδήποτε ώρα και ημέρα εσείς επιθυμείτε, χωρίς κανέναν απολύτως χρονικό περιορισμό. Μάλιστα η εταιρία διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από οικονομικές προτάσεις και προσφορές, ανάλογα με τον χρόνο παραμονής του οχήματός σας στο πάρκινγκ. Αυτό σημαίνει πως ακόμη και στην περίπτωση που έχετε προγραμματίσει να λείψετε για πολλές εβδομάδες ή ακόμη και για μήνες, δεν έχετε πρακτικά κανέναν λόγο να ανησυχείτε για την ασφάλεια του οχήματός σας και για το χρηματικό πόσο που τελικά θα πληρώσετε για τη φύλαξή του.

Άνεση και γρήγορη εξυπηρέτηση στο Αεροδρόμιο Καβάλας από την TravelCar

Οι περισσότεροι ταξιδιώτες συνήθως αγχώνονται όταν έχουν να πραγματοποιήσουν κάποια πτήση, ιδιαίτερα δεν όταν αυτή είναι προγραμματισμένη να γίνει σε κάποιο αεροδρόμιο το οποίο δεν γνωρίζουν ή που ίσως να επισκέπτονται για πρώτη φορά. Με την TravelCar δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε καθόλου και να αγχώνεστε για τον χρόνο σε αντίστοιχες καταστάσεις. Η εταιρία διαθέτει δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς των πελατών της στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου, καθώς επίσης και φιλικό και εξειδικευμένο προσωπικό που σας συνοδεύει στις μετακινήσεις αυτές και παράλληλα σας ενημερώνει για τις υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρία, για τις πτήσεις του Αεροδρόμιου της Καβάλας και για οτιδήποτε άλλο μπορεί να σχετίζεται με την παρουσία σας στο Αεροδρόμιο Καβάλας. Με τον τρόπο αυτό, ένα ειδικό λεωφορείο της TravelCar σας παραλαμβάνει από τον χώρο του πάρκινγκ και σας μεταφέρει στην πύλη αναχώρησής σας μέσα σε ελάχιστα λεπτά και αντίστοιχα σας μεταφέρει πίσω στο όχημά σας κατά την επιστροφή σας στο Αεροδρόμιο της Καβάλας, εντελώς δωρεάν. Η υπηρεσία είναι ιδιαίτερα πρακτική για τους ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν το αεροδρόμιο για τις μετακινήσεις τους, καθώς τόσο το πάρκινγκ, όσο και οι γενικότερα όλες οι εγκαταστάσεις του Αεροδρομίου της Καβάλας είναι εύκολα προσβάσιμες.