Κρατικός Αερολιμένας Ικαρίας

Πάρκινγκ στο Κρατικό Αερολιμένα Ικαρίας «Ίκαρος» JIK

Φθηνές θέσεις για το αυτοκίνητό σε σας οικονομικές τιμές στο Αεροδρόμιο Ικαρίας

Το αεροδρόμιο της Ικαρίας είναι από τα μικρότερα της Ελλάδας, με περιορισμένο ωράριο λειτουργίας τόσο τον χειμώνα, όσο και το καλοκαίρι. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως μπορεί κανείς να βρει τόσο εύκολα θέση στάθμευσης για το αυτοκίνητό του. Στην Ικαρία υπάρχει βέβαια πάντα λύση για κάθε σας πρόβλημα.

Θέση στάθμευσης στον Κρατικό Αερολιμένα Ικαρίας

Το πάρκινγκ του αεροδρομίου της Ικαρίας, είναι μικρό όπως αντίστοιχα μικρές είναι γενικότερα όλες γενικότερα οι εγκαταστάσεις του συγκεκριμένου αεροδρομίου. Μιλάμε κυριολεκτικά για ελάχιστες θέσεις πάρκινγκ, οι οποίες γίνονται ανάρπαστες πριν από κάθε πτήση. Το αεροδρόμιο της Ικαρίας βρίσκεται νοτιοανατολικά, στην άκρη του νησιού, στο Ακρωτήρι με την ονομασία Δράπανο και νοτιοανατολικά του Αγίου Κηρύκου. Η απόσταση του αεροδρομίου από την πόλη του Αγίου Κηρύκου είναι 12 χιλιόμετρα και από την άλλη άκρη του νησιού, με το Καρκινάγρι η απόσταση φτάνει συνολικά τα 80 χιλιόμετρα. Επειδή οι αποστάσεις στην Ικαρία λοιπόν είναι σχετικά μεγάλες, φροντίστε ανάλογα με την τοποθεσία της διαμονής σας να αναχωρείτε για το αεροδρόμιο πολύ πριν από την κάθε προγραμματισμένη πτήση για να μην καθυστερήσετε και κινδυνέψετε να χάσετε την πτήση σας.

Φθηνό πάρκινγκ στο Αεροδρόμιο Ικαρίας

Ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν δηλαδή η κίνηση στην Ικαρία αυξάνεται σημαντικά, η εύρεση μιας θέσεις πάρκινγκ στο αεροδρόμιο του νησιού αποτελεί πλέον από δύσκολη έως και αδύνατη υπόθεση. Το αεροδρόμιο της Ικαρίας διαθέτει έναν μικρό χώρο στάθμευσης δίπλα στον αεροσταθμό με λίγες δεκάδες θέσεις. Πέρα από το αν θα βρείτε ή όχι θέση στάθμευσης εκεί, προκύπτουν επίσης πολλά ζητήματα ασφάλειας του οχήματός σας, κυρίως όταν μιλάμε για μακράς διάρκειας παραμονή στο πάρκινγκ. Η TravelCar προσφέρει ωστόσο την πιο αξιόπιστη εναλλακτική λύση, προσφέροντας ασφάλεια, γρήγορη μετακίνηση και πολύ χαμηλές και οικονομικές τιμές στους πελάτες της.

Η εταιρία που δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο, διαθέτει σύγχρονες και επαρκείς για την Ικαρία εγκαταστάσεις πάρκινγκ πολύ κοντά στο αεροδρόμιο του νησιού, σε απόσταση λίγων μόλις λεπτών της ώρας από αυτές. Το γεγονός αυτό σας απαλλάσσει πλήρως από το οποιοδήποτε άγχος μπορεί να σας δημιουργηθεί σχετικά με τη στάθμευση του οχήματός σας όταν ταξιδεύετε. Να σημειωθεί πως η ίδια η εταιρία αναλαμβάνει την μεταφορά σας στο αεροδρόμιο αμέσως μετά τη στάθμευση του οχήματός σας στις εγκαταστάσεις της. Συνεπώς δεν είναι ανάγκη να αρχίσετε να αναζητάτε μέσο μεταφοράς και να περπατάτε άσκοπα από και προς τον αεροσταθμό για να προλάβατε την πτήση σας. Η εταιρία προσφέρει τη δυνατότητα στάθμευσης του οχήματός σας από λίγες ώρες έως και πολλές εβδομάδες, ακόμη και μήνες, ανάλογα με το πρόγραμμα του ταξιδιού και των υποχρεώσεών σας. Παράλληλα προσφέρει πολλές οικονομικές προσφορές στους πελάτες της ανάλογα με τον χρόνο παραμονής του οχήματός σας στις εγκαταστάσεις πάρκινγκ της TravelCar και άλλες παροχές που θα σας αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένους. Επιπλέον η εταιρία διαθέτει κορυφαίου επιπέδου ασφάλεια, με φυλασσόμενες εγκαταστάσεις όλο το εικοσιτετράωρο από ανθρώπινο δυναμικό, καθώς επίσης και προηγμένης τεχνολογίας ηλεκτρονικά συστήματα παρακολούθησης και καταγραφής με βίντεο όλων των εγκαταστάσεων και των οχημάτων.

Πάρκινγκ στο αεροδρόμιο Ικαρίας με δωρεάν μετακίνηση από την TravelCar

Μια από τις πιο δημοφιλείς παροχές της TravelCar, η οποία εκτός των άλλων παρέχει και δωρεάν, είναι η μετακίνηση των πελατών της από τις εγκαταστάσεις στάθμευσης προς το κτίριο του αεροσταθμού. Με τον τρόπο αυτόν δεν υπάρχει πραγματικά κανένα άγχος όσον αφορά τη γρήγορη μετάβαση στον αεροσταθμό ώστε να μην χαθεί κάποια προγραμματισμένη πτήση. Η μεταφορά των ταξιδιωτών πραγματοποιείται με ειδικό λεωφορείο της εταιρίας, στο οποίο πέρα βέβαια από τον οδηγό, διαθέτει και συνοδό της εταιρίας, σκοπός του οποίου είναι να καθοδηγήσει τους ταξιδιώτες και να λύσει όσες απορίες ενδεχομένως να έχουν σχετικά με τις υπηρεσίες της εταιρίας και την όλη παραμονή στο αεροδρόμιο της Ικαρίας. Φυσικά μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς τη συγκεκριμένη υπηρεσία και κατά την επιστροφή του, με την αντίστροφη δηλαδή διαδρομή από τον αεροσταθμό έως τις εγκαταστάσεις του πάρκινγκ. Κερδίστε λοιπόν χρόνο και χρήματα εμπιστευόμενοι τις υπηρεσίες στάθμευσης οχημάτων της TravelCar στον Κρατικό Αερολιμένα Ικαρίας «Ίκαρος» και σε όλες τις εγκαταστάσεις της εταιρίας που θα βρει σε όλη την Ελλάδα.