Δημοτικός Αερολιμένας Κάσου

Πάρκινγκ στον Δημοτικό Αερολιμένα Κάσου KSJ

Φθηνές και ασφαλείς θέσεις στάθμευσης στο Αεροδρόμιο της Κάσου

Η Κάσος είναι ένα όμορφο νησί των Δωδεκανήσων, το οποίο έχει την τύχη να διαθέτει αεροδρόμιο για τις ανάγκες του, το οποίο δεν είναι μεν μεγάλο, ωστόσο καλύπτει πλήρως ότι χρειάζεται. Οι περιορισμένες εγκαταστάσεις δημιουργούν ωστόσο κάποια προβλήματα, όπως για παράδειγμα το ζήτημα του πάρκινγκ των οχημάτων, ωστόσο υπάρχουν διαθέσιμες επιλογές και λύσεις.

Σταθμεύοντας το όχημά σας στο Αεροδρόμιο Κάσου

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η επιβατική κίνηση του Αεροδρομίου Κάσου αυξάνεται δραματικά. Τότε είναι σίγουρα πιο δύσκολο να βρει κανείς θέση στάθμευσης, ωστόσο και την υπόλοιπη διάρκεια του χρόνου, δημιουργούνται προβλήματα που έχουν να κάνουν περισσότερο με την ασφάλεια παρά με την κίνηση. Ο Δημοτικός Αερολιμένας Κάσου λειτουργεί στο νησί από το 1983. Βρίσκεται στο μέσο του νησιού και απέχει από το κέντρο της πόλης της Κάσου περίπου 800 μέτρα. Απέχει επίσης περί τα 2 χιλιόμετρα από την Αγία Μαρίνα, 3 χιλιόμετρα από το Αρβανιτοχώρι. Γενικά οι οικισμοί που κατοικούνται είναι λίγοι στο νησί και βρίσκονται κοντά στο αεροδρόμιο. Συνεπώς η μετάβαση γίνεται πάντα πολύ εύκολα και γρήγορα και δεν δημιουργούνται συνήθως προβλήματα με καθυστερήσεις.

Φθηνές προτάσεις πάρκινγκ στο Αεροδρόμιο Κάσου

Το Αεροδρόμιο της Κάσου διαθέτει πολύ περιορισμένες εγκαταστάσεις, που ανταποκρίνονται όμως στις ανάγκες του, καθώς και αυτές είναι αντίστοιχα μικρές. Όσον αφορά το πάρκινγκ, δεν υπάρχει κάποια εξειδικευμένη εγκατάσταση, παρά μόνο ένας ανοιχτός υπαίθριος χώρος που έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στάθμευση σε λίγες δεκάδες αυτοκίνητα. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού όταν η κίνηση στο νησί κορυφώνεται λόγω του τουρισμού, είναι σαφώς πιο δύσκολο να εξασφαλίσει κανείς χώρο στο συγκεκριμένο σημείο. Ούτως ή άλλως βέβαια δημιουργούνται προβλήματα και όσον αφορά την ασφάλεια των οχημάτων, ιδίως δε τον χειμώνα που δεν υπάρχει κίνηση. Συνεπώς οι περισσότεροι δεν προτιμούν τη λύση αυτή για πάρκινγκ μακράς διάρκειας, παρά μόνο για μικρά διαστήματα. Την λύση φέρνει η TravelCar, η οποία παρέχει υπηρεσίες στάθμευσης οχημάτων στην περιοχή, με υψηλής ποιότητας παροχές σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές.

Η διεθνής εταιρία που δραστηριοποιείται στη χώρα μας και σε 50 και πλέον άλλες χώρες, διαθέτει εγκαταστάσεις πάρκινγκ πολύ κοντά στο Αεροδρόμιο Κάσου. Η απόσταση από το αεροδρόμιο είναι πραγματικά λίγα μόλις μέτρα, που καλύπτονται ακόμη και με τα πόδια εάν θέλετε μέσα σε λίγα λεπτά. Ωστόσο δεν χρειάζεται καν να ταλαιπωρηθείτε, καθώς η TravelCar προσφέρει σε όλους τους πελάτες της δωρεάν μετακίνηση προς το αεροδρόμιο, δίχως κόπο και άγχος. Η μεγαλύτερη παροχή ωστόσο προς τον πελάτη αποτελεί η ασφάλεια της περιουσίας του. Όλα τα αυτοκίνητα φυλάσσονται σε έναν εξειδικευμένα και απόλυτα ασφαλή χώρο, με ανθρώπινη επιτήρηση και φύλαξη 24 ώρες το εικοσιτετράωρο και 365 ημέρες τον χρόνο. Η εταιρία διαθέτει επίσης ηλεκτρονικά συστήματα παρακολούθησης και καταγραφής με βίντεο όλων των αυτοκινήτων και των χώρων, καθώς και πύλες εισόδου και εξόδου των οχημάτων όπου πραγματοποιείται ενδελεχής έλεγχος. Είτε ενδιαφέρεστε να αφήσετε το όχημά σας για λίγες ώρες, είτε για πολλούς μήνες, η TravelCar σας παρέχει αυτή την επιλογή, με αντίστοιχα οικονομικά πακέτα και προσφορές που δεν θα βρείτε εύκολα αλλού στην αγορά.

Υπηρεσίες στάθμευσης και μεταφοράς στο Αεροδρόμιο Κάσου

Μια από τις πιο πρακτικές παροχές της εταιρίας αποτελεί το ειδικό λεωφορείο που αυτή διαθέτει και το οποίο πραγματοποιεί καθημερινά πολλαπλά δρομολόγια από τον χώρο στάθμευσης έως τον αεροσταθμό, μεταφέροντας δωρεάν τους πελάτες της. Από τη στιγμή που θα αφήσετε τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας ανεβαίνετε στο λεωφορείο και φτάνετε γρήγορα και χωρίς χρονοτριβές στο κτίριο του αεροσταθμού χωρίς κόπο, προκειμένου να επιβιβαστείτε στην προγραμματισμένη σας πτήση. Η ίδια διαδικασία επαναλαμβάνετε αντίστροφα όταν επιστρέψετε, μεταφέροντάς σας αυτή τη φορά στον χώρο στάθμευσης για να παραλάβετε το όχημά σας και να αναχωρήσετε. Μάλιστα επάνω στο λεωφορείο υπάρχει και ειδικός συνοδός της εταιρίας που μπορεί να σας βοηθήσει ένα το έχετε ανάγκη, προσφέροντας σας πληροφορίες για το αεροδρόμιο και την περιοχή, ενημερώνοντάς σας για τις υπηρεσίες της TravelCar και για την κατάσταση του οχήματός σας και προσφέροντας γενικότερα ένα χέρι βοήθειας εφόσον έχετε κάποιο πρόβλημα και χρειάζεστε τη συνδρομή κάποιου που να γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις στον Δημοτικό Αερολιμένα Κάσου. Την επόμενη φορά που θα χρειαστεί να ταξιδέψετε στο Αεροδρόμιο της Κάσου, χρησιμοποιήστε τις υπηρεσίες πάρκινγκ της TravelCar για πολλαπλά οφέλη.