Δημοτικός Αερολιμένας Καστελλόριζου

Πάρκινγκ στον Δημοτικό Αερολιμένα Καστελόριζου KZS

Ασφαλείς προτάσεις πάρκινγκ για το όχημά σας οικονομικά στο Αεροδρόμιο του Καστελόριζου

Το ζήτημα της εξασφάλισης μιας καλής και ασφαλούς θέσης πάρκινγκ, δίχως κόπο και πολλά χρήματα είναι ένα από τα πιο συχνά ζητήματα που αντιμετωπίζει κάποιος ταξιδιώτης όταν ταξιδεύει αεροπορικώς. Ακόμη και στο Καστελόριζο, με τη μικρή του κίνηση επιβατών, το συγκεκριμένο αποτελεί υπαρκτό και ουσιαστικό ζήτημα. Μπορείτε να μάθετε τις επιλογές που έχετε όσον αφορά το πάρκινγκ στο Αεροδρόμιο του Καστελόριζου.

Θέσεις στάθμευσης στο Αεροδρόμιο του Καστελόριζου

Οι εγκαταστάσεις του αεροδρομίου του Καστελόριζου είναι μικρές και πολύ περιορισμένες, όπως συνήθως περιορισμένες είναι και οι αφίξεις και οι αναχωρήσεις από το νησί. Πρόκειται άλλωστε μάλλον για το μικρότερο αεροδρόμιο της Ελλάδας. Ενδεικτικά οι αφίξεις επιβατών είναι γύρω στις 3.500 – 4.000 τον χρόνο και αντίστοιχου επιπέδου είναι και οι αναχωρήσεις. Συνολικά λοιπόν η κίνηση δεν φτάνει τις 10.000 ανά έτος. Παρόλα αυτά η στάθμευση του οχήματός σας στο αεροδρόμιο του Καστελόριζου αποτελεί μια πρόκληση. Ο Δημοτικός Αερολιμένας Καστελόριζου αποτελεί το πιο ανατολικό αεροδρόμιο της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατ’ επέκταση, εξυπηρετώντας τις ανάγκες του ομώνυμου νησιού των Δωδεκανήσων. Το αεροδρόμιο βρίσκεται σε απόσταση 3 μόλις χιλιομέτρων από το κέντρο της πόλης της Μεγίστης, όπου βρίσκεται ουσιαστικά όλη η δραστηριότητα του Καστελόριζου.

Φθηνές θέσεις πάρκινγκ στο Αεροδρόμιο του Καστελόριζου

Οι εγκαταστάσεις του Αεροδρομίου του Καστελόριζου είναι υποτυπώδεις. Μιλάμε για ένα κτίριο εμβαδού μόλις 150 τ.μ. όπου στεγάζεται ο αεροσταθμός, χωρίς καταστήματα και άλλες ανέσεις. Το συγκεκριμένο αεροδρόμιο δεν διαθέτει οργανωμένο πάρκινγκ και είναι εντελώς απομονωμένο, μακριά από την πόλη και την κίνηση, ούτε διαθέτει ιδιαίτερη φύλαξη. Ακόμη συνεπώς και αν αποφασίσετε να παρκάρετε κάπου στη γύρω περιοχή από τον αεροσταθμό, πράγμα το οποίο είναι εφικτό, υπάρχουν σημαντικά ζητήματα ασφάλειας που πρέπει να υπολογίσετε. Η λύση ακούει ουσιαστικό στο όνομα TravelCar, στο όνομα της εταιρίας εκείνης που διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον χώρο του αυτοκινήτου και των προσφερόμενων υπηρεσιών στον τομέα αυτόν.

Η TravelCar διαθέτει τις δικές της εγκαταστάσεις στάθμευσης οχημάτων σε μια περιοχή δίπλα στο αεροδρόμιο, με εύκολη πρόσβαση σε αυτό. Η εταιρία με το πάρκινγκ της προσφέρει αυξημένη ασφάλεια για το όχημά σας για όσο χρονικό διάστημα την έχετε ανάγκη. Υπάρχουν οικονομικά πακέτα στάθμευσης τόσο για μικρής διάρκειας παραμονή όσο και για μεγάλη διάρκεια, που είναι πραγματικά πολύ οικονομικά και συμφέροντα. Οι εγκαταστάσεις της TravelCar στον Δημοτικό Αερολιμένα Καστελόριζου φυλάσσονται καθόλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου από εξειδικευμένο προσωπικό ασφαλείας και παρακολουθούνται με ηλεκτρονικά μέσα. Με τον τρόπο αυτόν η διεθνής εταιρία που δραστηριοποιείται σε πάνω από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο καταφέρνει να συνδυάσει τις πιο ποιοτικές υπηρεσίες στάθμευσης οχημάτων στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές που θα βρείτε να προσφέρει η αγορά. Η εταιρία μάλιστα προσφέρει και επιπλέον παροχές στους πελάτες της, όπως είναι για παράδειγμα η δωρεάν μετακίνηση από και προς στο αεροδρόμιο που σίγουρα θα βρει κανείς πως είναι πολύ χρήσιμη.

Υπηρεσίες στάθμευσης με δωρεάν μεταφορά από και προς το Αεροδρόμιο του Καστελόριζου από την TravelCar

Από τη στιγμή που ο πελάτης θα παραδώσει τα κλειδιά του οχήματός του στην TravelCar, δεν χρειάζεται να ανησυχεί καθόλου για το πως θα καταφέρει να φτάσει στη συνέχεια στο κτίριο του αεροσταθμού για να επιβιβαστεί στην προγραμματισμένη πτήση του. Οι εγκαταστάσεις πάρκινγκ της εταιρία είναι πάρα πολύ κοντά στο αεροδρόμιο ούτως ή άλλως, ωστόσο η εταιρία διαθέτει το δικό της λεωφορείο με το οποίο μπορείτε να φτάσετε στην πύλη της αναχώρησή σας σε ελάχιστο χρόνο και δίχως ταλαιπωρία. Στο λεωφορείο επιπλέον επιβαίνει και συνοδός της εταιρίας, ο οποίος ή η οποία αναλαμβάνει να σας ενημερώσει για ότι αφορά το αεροδρόμιο του Καστελόριζου και τις υπηρεσίες που σας προσφέρει η TravelCar και φυσικά να σας απαντήσει σε όποιες απορίες έχετε και στις ερωτήσεις που θα κάνετε. Φυσικά η δωρεάν μετακίνηση ισχύει και κατά την επιστροφή, από τον χώρο του αεροσταθμού προς τις εγκαταστάσεις του πάρκινγκ. Είναι σίγουρα κάπως δύσκολο να κινδυνεύσετε να χάσετε την πτήση σας λόγω γενικά των μικρών αποστάσεων στο νησί και της περιορισμένη κίνησης, αλλά σίγουρα η επιλογή της TravelCar για τη στάθμευσης του οχήματός σας στον Δημοτικό Αερολιμένα Καστελόριζου σας γλυτώνει από το άγχος της ταλαιπωρίας και της καθυστέρησης και κυρίως από το άγχος της ασφάλειας του οχήματός σας.