Δημοτικός Αερολιμένας Σητείας

Πάρκινγκ στον Δημοτικό Αερολιμένα Σητείας «Βιτσέντζος Κονράρος» JSH

Οικονομικές τιμές για πάρκινγκ στο Αεροδρόμιο της Σητείας

Το αεροδρόμιο της Σητείας είναι το τρίτο κατά σειρά αεροδρόμιο της Κρήτης και παρότι αναμφίβολα δεν έχει την κίνηση του Ηρακλείου και των Χανίων, χιλιάδες ταξιδιώτες το χρησιμοποιούν, με αποτέλεσμα να εντοπίζονται μικροπροβλήματα και καθυστερήσεις, όπως για παράδειγμα το πάρκινγκ. Ωστόσο υπάρχουν στο Αεροδρόμιο της Σητείας αξιόπιστες λύσεις για τη στάθμευση του οχήματός σας.

Εξασφαλίζοντας θέση στάθμευσης στο Αεροδρόμιο της Σητείας

Η εξασφάλιση μιας ασφαλούς και οικονομικής θέσεις πάρκινγκ αποτελεί ένα ζήτημα υπαρκτό όχι μόνο στη Σητεία, αλλά σε όλα τα αεροδρόμια της Ελλάδας, μικρά και μεγάλα. Όπως είναι αναγεννώμενο, το πρόβλημα μεγεθύνεται κατά την περίοδο του καλοκαιριού, όταν αυξάνεται κατακόρυφα η επιβατική κίνηση λόγω του τουρισμού. Το αεροδρόμιο της Σητείας βρίσκεται ακριβώς έξω από την όμορφή ομώνυμη πόλη της Κρήτης, σε απόσταση μόλις 3 χιλιόμετρα από το λιμάνι. Απέχει 62 χιλιόμετρα από την Ιεράπετρα, 70 χιλιόμετρα από τον Άγιο Νικόλαο, 73 χιλιόμετρα από Κριτσά και 77 χιλιόμετρα από την Ελούντα.

Φθηνές θέσεις πάρκινγκ στο Αεροδρόμιο της Σητείας

Ο Δημοτικός Αερολιμένας Σητείας «Βιτσέντζος Κορνάρος» διαθέτει τον δικό του χώρο στάθμευσης οχημάτων παράπλευρα του κτιρίου του αεροσταθμού και σε απόσταση λίγων μόλις μέτρων από αυτόν. Μπορεί κανείς να φτάσει γρήγορα με τα πόδια και εκεί θα μπορέσει να βρει περίπου 100 θέσεις στάθμευσης για ΙΧ και άλλες 9 θέσεις για λεωφορεία. Οι θέσεις είναι άλλοτε αρκετές και άλλοτε όχι, ανάλογα με την εποχή και την κίνηση των ταξιδιωτών. Το σίγουρο ωστόσο είναι πως ο συγκεκριμένο χώρος δεν προσφέρει ιδιαίτερες συνθήκες ασφάλειας για το όχημά σας και για τον λόγο αυτόν, πολύς κόσμος δεν επιθυμεί να σταθμεύσει το όχημά του εκεί για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η λύση ωστόσο βρίσκεται εκεί κοντά και ακούει στο όνομα TravelCar. Πρόκειται για την εταιρία στάθμευσης και υπηρεσιών που σχετίζονται με το αυτοκίνητο, η οποία διαθέτει παρουσία σε όλο τον πλανήτη και κορυφαίες αξιολογήσεις και εντυπώσεις από τους πελάτες που την έχουν εμπιστευθεί.

Η TravelCar διαθέτει τις δικές της εγκαταστάσεις στάθμευσης πολύ κοντά στο κτίριο του αεροσταθμού του αεροδρομίου της Σητείας. Οι εγκαταστάσεις σας προσφέρουν αυτό που ακριβώς χρειάζεστε και την στιγμή που το επιθυμείτε, μέγιστη ασφάλεια για το όχημά σας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς και με διάφορες οικονομικές προσφορές ανάλογα με τον χρόνο που θα αφήσετε σταθμευμένο το όχημά σας. Οι εγκαταστάσεις στάθμευσης οχημάτων της εταιρίας φυλάσσονται 24 ώρες από ανθρώπινο προσωπικό ασφαλείας και διαθέτουν σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα παρακολούθησης όλων των χώρων, ώστε όλες οι κινήσεις στον χώρο να είναι ελεγχόμενες. Παράλληλα, η εταιρία σας απαλλάσσει πλήρως και από το άγχος της γρήγορης μετάβασης στον αεροσταθμό, φροντίζοντας η ίδια για την ταχύτατη μετακίνησή σας από τις εγκαταστάσεις στάθμευσης, το ταχύτερο δυνατό.

Πάρκινγκ και υπηρεσίες δωρεάν μετάβασης στο Αεροδρόμιο της Σητείας από την TravelCar

Η υπηρεσία δωρεάν μετακίνησης από και προς τον αεροσταθμό του Δημοτικού Αερολιμένα Σητείας «Βιτσέντζος Κορνάρος» παρέχεται σε όλους τους πελάτες της εταιρίας καθόλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου με συνεχή δρομολόγια. Συνεπώς δεν υπάρχουν χρονικές καθυστερήσεις και κίνδυνος να χαθούν πτήσεις, ούτε χρειάζεται να γυρνά κανείς άσκοπα γύρω από το αεροδρόμιο με τις αποσκευές ανά χείρας, γεμάτος άγχος. Η όλη διαδικασία της μετακίνησης πραγματοποιείται με ειδικό λεωφορείο το οποίο διαθέτει η TravelCar και στο οποίο πέρα από τον οδηγό μεταβαίνει και συνοδός της εταιρίας. Υπάρχει συνεπώς η δυνατότητα συνεχούς επικοινωνίας με κάποιο υπεύθυνο άτομο που γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις στο αεροδρόμιο της Σητείας και το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει ανά πάσα στιγμή και να σας λύσει τις όποιες απορίες έχετε σχετικά με την παρουσία σας στο αεροδρόμιο και την χρήση των υπηρεσιών τις οποίες προσφέρει η TravelCar. Φυσικά μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει το λεωφορεία και με αντίστροφα, επιστρέφοντας δηλαδή στη Σητεία, ώστε να μετακινηθεί από το κτίριο του αεροσταθμού προς τις εγκαταστάσεις στάθμευσης και να παραλάβει το αυτοκίνητό του. Αξιοποιώντας συνεπώς τις ποιοτικές υπηρεσίες πάρκινγκ που προσφέρει η TravelCar  στο Αεροδρόμιο Σητείας, μπορεί να είναι σίγουρος που θα γλιτώσει την αναμονή, βρίσκοντας άμεσα θέση σε λίγα λεπτά σε πολύ χαμηλές τιμές, ενώ θα έχει την ίδια ώρα τη δυνατότητα να φτάσει γρήγορα στο αεροδρόμιο για την πτήση του, χωρίς άγχος και βιασύνη.