Utrecht

Address

Hoog Catharijnepassage 5B, 3511 WP Utrecht, NL

Instructions

Onze keybox is gelocalizeerd in the P5 (interparking) van het Hoog Catharijne. De sleutel kan in de sleutelkluis op de -5 (min 5) verdieping van de garage worden ingeleverd.

Hoe SIXT te vinden!

Onze branch bevindt zich in het Hoog Catharijne winkelcentrum. Binnenin het winkelcentrum volg de richting van de "grote hal" van het winkelcentrum. U zult onze branch vinden op de eerste verdieping van het winkelcentrum tussen de Samsung Experience Center en het Hampton Hilton Hotel.

Met de auto

Volg de signalen richting het Hoog Catharijne winkelcentrum. U mag uw auto buiten het winkelcentrum parkeren tegen eigen kosten of in the P5 (interparking) parkeergarage van het winkelcentrum voor de makkelijkste toegang tot onze branch.

Met het openbaar vervoer

Neem de bus of train naar Utrecht Centraal station. Onze branch bevindt zich op 5 minuten lopen. Volg de signalen naar het Hoog Catharijne Winkelcentrum. Binnen in het winkelcentrum volgt u de aanwijzingen richting de grote hal van het winkelcentrum. Onze branch bevindt zich op de eerste verdieping tussen het Samsung Experience center en het Hampton Hilton Hotel.

Auto terugbrengen

Graag uw voertuig parkeren in de P5 (Parking 5, Interparking) van het Hoog Catharijne winkelcentrum. Wanneer u in de garage bent kunt u uw voertuig parkeren op de verdieping -5 (min 5) en de sleutel retourneren bij SIXT personeel op locatie of in onze branch in het winkelcentrum.

Options
You can manage your options on Account

Book your car

Opening hours

Monday
  • 8:00 AM - 6:00 PM
Tuesday
  • 8:00 AM - 6:00 PM
Wednesday
  • 8:00 AM - 6:00 PM
Thursday
  • 8:00 AM - 6:00 PM
Friday
  • 8:00 AM - 6:00 PM
Saturday
  • 8:00 AM - 4:00 PM
Sunday
  • 9:00 AM - 1:00 PM

Similar agencies