Κρατικός Αεροδρόμιο Μήλου

Αναζητήστε και βρείτε θέση στάθμευσης για το όχημά σας στο Αεροδρόμιο μήλου φθηνά

Μπορεί το αεροδρόμιο της Μήλου να είναι μικρό σε μέγεθος και σε κίνηση, καθώς σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία δεν ξεπερνά σε ετήσια βάση τους 25.000 ταξιδιώτες, ωστόσο το θέμα της στάθμευσης παραμένει και εδώ υπαρκτό και σημαντικό, όπως σε κάθε αεροδρόμιο. Ανακαλύψτε τις καλύτερες λύσεις στάθμευσης του οχήματός σας στον Αεροδρόμιο της Μήλου.

Θέση στάθμευσης για το αυτοκίνητό σας στο Αεροδρόμιο Μήλου

Η αναζήτηση θέσης στάθμευσης μπορεί να γίνει δύσκολο στον Κρατικό Αερολιμένα μήλου, όχι τόσο από άποψη αριθμού θέσεων, όσο κυρίως με ότι έχει να κάνει με την ασφαλή στάθμευση του οχήματός σας. Το αεροδρόμιο της Μήλου βρίσκεται σε απόσταση 5 χιλιομέτρων από το λιμάνι της Μήλου (Αδάμαντας) και συνδέει το νησί με την ηπειρωτική Ελλάδα με προγραμματισμένα δρομολόγια που πραγματοποιούνται όλο τον χρόνο. Οι πτήσεις είναι σημαντικά περισσότερες σε αριθμό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ενώ υπάρχει και σύνδεση με αεροδρόμια στο εξωτερικό. Το αεροδρόμιο της Μήλου απέχει 3,5 χιλιόμετρα από Ζεφυριά, 7,5 χιλιόμετρα από Τριοβάσαλους, 8,5 από Πλάκα και 12 χιλιόμετρα από Πολλώνια.

Φθηνές προτάσεις και λύσεις στάθμευσης στο Αεροδρόμιο Μήλου

Το αεροδρόμιο της μήλου διαθέτει έναν ειδικό χώρο στάθμευσης λίγων δεκάδων αυτοκινήτων ΙΧ, στον προαύλιο χώρο που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από την είσοδο – έξοδο του κεντρικού κτιρίου του αεροσταθμού. Γενικά, κατά κοινή ομολογία, δεν έχει να προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στους ταξιδιώτες, τόσο όσο έχει να κάνει με τον αριθμό των διαθέσιμων θέσεων, όσο με τις συνθήκες ασφάλειας των οχημάτων που ουσιαστικά είναι ανύπαρκτες. Ευτυχώς, υπάρχει λύση στο ζήτημα της ασφάλειας του οχήματός σας, καθώς σε απόσταση αναπνοής από τον αεροσταθμό του αεροδρομίου υπάρχουν οι εγκαταστάσεις πάρκινγκ της TravelCar, οι οποίες προσφέρουν όλα όσα αδυνατεί να προσφέρει το αεροδρόμιο της Μήλου στο σημαντικό ζήτημα της στάθμευσης.

Οι θέσεις πάρκινγκ της TravelCar βρίσκονται σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, δίπλα στο αεροδρόμιο, σε μια σύγχρονη εγκατάσταση όπου τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο έχει η ασφάλεια των σταθμευμένων οχημάτων. Από τη στιγμή που θα αφήσετε το αυτοκίνητό σας στις εγκαταστάσεις αυτές, η μετάβασή σας στον αεροσταθμό αποτελεί πλέον δουλειά της εταιρίας, καθώς αναλαμβάνει η ίδια τη μεταφοράς σας εκεί. Οι υπηρεσίες αυτές είναι διαθέσιμες 365 ημέρες το χρόνο και 24 ώρες το εικοσιτετράωρο χωρίς διακοπή και χωρίς διακοπές και αργίες, ακριβώς τη στιγμή που εσείς θα τις έχετε ανάγκη. Όλα αυτά συνδυάζονται με εξαιρετικά επίπεδα τιμών και προσφορές που θα βρείτε μόνο στην TravelCar. Επιπλέον η εταιρία προσφέρει και επιπλέον παροχές σε όλους της τους πελάτες και για όσο χρονικό διάστημα αυτοί τις έχουν ανάγκη. Είτε λοιπόν σκοπεύετε να λείψετε για λίγες μόνο ώρες, είτε για πολλούς μήνες, μπορείτε με την TravelCar να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και να μην ανησυχείτε για τον χρόνο και τις χρεώσεις. Σίγουρα θα βρείτε τις επιλογές εκείνες που θα σας αφήσουν πλήρως ικανοποιημένους.

Δωρεάν μετακίνηση στο Αεροδρόμιο Μήλου με τις υπηρεσίες πάρκινγκ της TravelCar

Στην TravelCar η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί την μέγιστη προτεραιότητα. Μέσα στα πλαίσια αυτά η εταιρία προσφέρει δωρεάν παροχές, όπως είναι για παράδειγμα η υπηρεσία μεταφοράς επιβατών από τις εγκαταστάσεις του πάρκινγκ στον αεροσταθμό και το ακριβώς αντίστροφο όταν ο ταξιδιώτης επιστρέφει. Η όλη διαδικασία πραγματοποιείται πολλές φορές καθόλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας με δικό λεωφορείο της εταιρίας. Σε αυτό εκτός από τον οδηγό και τους επιβάτες μεταβαίνει και συνοδός, ο οποίος σας βοηθά, λύνοντας τα ερωτήματα και τις απορίες σας που αφορούν την παραμονή τη δική σας και του οχήματός σας στο αεροδρόμιο της Μήλου. Ο άνθρωπος της εταιρίας είναι επίσης εκεί με τις γνώσεις και τις δυνατότητες που έχει, προκειμένου να σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε απρόοπτο ή επείγον ζήτημα προκύψει ώστε να μην ταλαιπωρηθείτε και χάσετε την πτήση σας. Την επόμενη φορά που προγραμματίζετε κάποιο ταξίδι από ή προς τον Κρατικό Αερολιμένα μήλου, φροντίστε πέρα από τις υπόλοιπες λεπτομέρειες να αφήσετε το όχημά σας στα ασφαλή και επαγγελματικά χέρια των ανθρώπων της TravelCar για να έχετε το κεφάλι σας άδειο από σκοτούρες και άγχος και το πορτοφόλι σας γεμάτο με χρήματα.