Κρατικός Αερολιμένας Κυθήρων

Πάρκινγκ στον Κρατικό Αερολιμένα Κυθήρων «Αλέξανδρος Ωνάσης» KIT

Οικονομικές προτάσεις για ασφαλείς θέσεις πάρκινγκ στο Αεροδρόμιο Κυθήρων

Ένα από τα ζητήματα που απασχολούν σχεδόν πάντα τους ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν κάποιο αεροδρόμιο για τη μετακίνησή τους, είναι σίγουρα αυτό της στάθμευσης του οχήματός τους. Στο Αεροδρόμιο των Κυθήρων υπάρχουν αρκετές επιλογές όσον αφορά το συγκεκριμένο ζήτημα, ώστε να έχετε το όχημά σας ασφαλές, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε πολλά χρήματα.

Θέσεις στάθμευσης στο Αεροδρόμιο Κυθήρων

Το αεροδρόμιο των Κυθήρων είναι γενικά πιο μικρό από πολλά άλλα αεροδρόμια της χώρας, ωστόσο και η κίνηση που εξυπηρετεί καθόλη τη διάρκεια του έτους δεν είναι ιδιαίτερα μεγάλη. Το καλοκαίρι η κίνηση είναι σαφώς μεγαλύτερη σε σχέση με τον χειμώνα, ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται και κάποιες διεθνείς πτήσεις τσάρτερ, κυρίως από την Ολλανδία και τη Δανία. Ορισμένες φορές πάντως η εύρεση πάρκινγκ είναι πιο δύσκολη υπόθεση απ’ ότι φαντάζει, ακόμη και σε ένα αεροδρόμιο με σχετικά χαμηλή κίνηση, όπως είναι στη συγκεκριμένη περίπτωση το Αεροδρόμιο των Κυθήρων. Ο Κρατικός Αερολιμένας Κυθήρων «Αλέξανδρος Ωνάσης» είναι κτισμένος στη βορειοανατολική πλευρά του νησιού. Απέχει 23 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης των Κυθήρων, 14 χιλιόμετρα από το λιμάνι Διακόφτι, 16 χιλιόμετρα από την Αγία Πελαγία, 20 χιλιόμετρα από την Πλατιά Άμμο και 23 χιλιόμετρα από το Καψάλι.

Πάρκινγκ σε οικονομικές τιμές στο Αεροδρόμιο των Κυθήρων

Το αεροδρόμιο των Κυθήρων διαθέτει έναν εξωτερικό, υπαίθριο χώρο όπου μπορεί κανείς να σταθμεύσει το όχημά του. Πρόκειται ουσιαστικά για λίγες θέσεις πάρκινγκ μπροστά από τον χώρο όπου βρίσκεται το κτίριο του αεροσταθμού και στο οποίο υπάρχει όλη η δραστηριότητα. Γενικά μπορούμε να αναφέρουμε ότι οι θέσεις στάθμευσης στο ελεύθερο πάρκινγκ του αεροδρομίου είναι λίγες σε αριθμό και δεν παρέχεται στο συγκεκριμένο σημείο κάποια ιδιαίτερη ασφάλεια, ώστε να αφήσετε το αυτοκίνητό σας και να αναχωρήσετε για μεγάλο διάστημα. Είναι λοιπόν κανείς να αναζητήσει μια πιο ασφαλή και ολοκληρωμένη λύση όσον αφορά την στάθμευση του οχήματός του. Την λύση αυτή φαίνεται πως την παρέχει με τον καλύτερο τρόπο η TravelCar, η οποία διαθέτει εγκαταστάσεις στάθμευσης οχημάτων πολύ κοντά στο αεροδρόμιο των Κυθήρων.

Οι εγκαταστάσεις της TravelCar βρίσκονται κυριολεκτικά σε απόσταση λίγων λεπτών από το κεντρικό κτίριο του αεροσταθμού, απ’ όπου πραγματοποιούνται όλες οι αναχωρήσεις και οι αφίξεις των πτήσεων. Η εταιρία διαθέτει έναν μεγάλο και πλήρως ελεγχόμενο χώρο που σας εξασφαλίζει τα μέγιστα επίπεδα ασφάλειας για την περιουσία σας. Το πάρκινγκ διαθέτει πύλες εισόδου και εξόδου όπου γίνεται έλεγχος των οχημάτων, καθώς επίσης και σύγχρονα κυκλώματα παρακολούθησης των χώρων και καταγραφής μέσω βίντεο. Φυσικά οι εγκαταστάσεις φυλάσσονται και από φύλακες ασφαλείας, ώστε το όχημά σας να είναι πλήρως ασφαλές για όσο διάστημα χρειαστεί να λείψετε. Η TravelCar προσφέρει άλλωστε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και προσφορές ανάλογα με τον χρόνο που θέλετε να κρατήσετε στις εγκαταστάσεις της το όχημά σας. Παράλληλα, σας λύνει άμεσα και το πρόβλημα της μετάβασης στον αεροσταθμό, καθώς προσφέρει δωρεάν μεταφορά σε όλους τους πελάτες της, πολλές φορές μέσα στην ημέρα, κατά τη διάρκεια του ωραρίου λειτουργίας του Κρατικού Αερολιμένα Κυθήρων «Αλέξανδρος Ωνάσης».

Πάρκινγκ και δωρεάν μετάβαση στο Αεροδρόμιο Κυθήρων από την TravelCar

Η δωρεάν μετακίνηση από και προς το αεροδρόμιο αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς παροχές της TravelCar. Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι σε κανέναν δεν αρέσει να ψάχνει μέσο μετακίνησης την τελευταία στιγμή με κίνδυνο να φτάσει στην πύλη αναχώρησής του με καθυστέρηση. Αυτό δεν αποτελεί ωστόσο πρόβλημα με την εν λόγω υπηρεσία της TravelCar που φροντίζει να σας μεταφέρει ταχύτατα με το ειδικό λεωφορείο που διαθέτει. Φυσικά ισχύει και το αντίθετο δρομολόγιο, δηλαδή η παραλαβή σας από τον αεροσταθμό και η μετακίνησή σας στον χώρο του πάρκινγκ ώστε να παραλάβετε το σταθμευμένο σας όχημα και να αναχωρήσετε το συντομότερο δυνατό. Να σημειωθεί ότι στο λεωφορείο υπάρχει και συνοδός της εταιρίας, τον οποίο σας προσφέρεται η δυνατότητα να ρωτήσετε οτιδήποτε επιθυμείτε σχετικά με την όλη μετακίνηση και παρουσία σας στο αεροδρόμιο των Κυθήρων, καθώς και για το όχημά σας και τις υπηρεσίες στάθμευσης που σας προσφέρει η συγκεκριμένη εταιρία. Συνεπώς η TravelCar με τις αξιόπιστες και ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρει σε όλη την Ελλάδα και στον υπόλοιπο κόσμο, αποτελεί εγγύηση για την ασφάλεια του οχήματός σας και σας απαλλάσσει από κάθε άγχος.